Læn dig tilbage Sofa Couch Cover Til Stue Recliner Stol Dække Alle-inklusiv Massage

Læn dig tilbage Sofa Couch Cover Til Stue Recliner Stol Dække Alle-inklusiv Massage

Ny vare

kr270.45

kr530.25

-48%

Nedsat pris!

Bedømmelse 

Yderligere information

Funktion

1. High-density stof beskytter din sofa fra uventet pletter. 2. Skærm print-teknologi, der anvendes for stor lysægthed. 3. Elastisk stof for nem anvendelse. 4. Forbinding og svamp bar design, der giver perfekt pasform og non-slip greb. 5. Fås i forskellige farver og mønstre design til at matche ethvert interiør. 6. Kan bruges i hjemmet, hotel eller ved særlige begivenheder. 7. Helt maskine afvaskelige.

Størrelsen Guide

Har dog kun størrelsen, hvilestol, sofa dækning vil justere nuværende størrelse i henhold til din hvilestol, sofa, fordi det er perfekt spandex(Du putte alle de løs struktur ind i de sprækker rundt om sædet og arme).For at få detaljerede trin, henvises der til vores video

Trin for at Installere Læne Stol Dække

Trin 1: Find etiketten på slipcover.Trin 2: Træk slipcover til sæde, og træk elastik sløjfer gennem bagsiden af hvilestol.Trin 3: Fastgør elastisk sløjfer til bunden hardware.Trin 4: Træk slipcover til bund.Trin 5: Dække fodstøtte og tie elastisk løkker under fodstøtten.Trin 6: Sæt skum pinde, tuck og glat.

Bemærk

1. I Manuel Måling, en fejl af 1-4 cm er acceptabelt. 2. Hvis du ønsker at ændre produktet, der skyldes forkert størrelse, så du bedes venligst kontakte os. 3. Hurtig og gratis fragt betyder ikke, at du ikke vil have til at betale ekstra skik. 4. Sofaen eller dækning størrelse i de forskellige lande er ikke det samme.Bemærk gøre ordentlig forskning og måle dem nøjagtigt, før du køber. 5. Den lange rejse kan gøre produktet smule foldet eller creasy.Men vil dette ikke påvirker kvaliteten og brugen af produktet. 6. Vi tilbyder ikke detailpakning service.Hvis du er købe produktet til erhvervsmæssige formål eller til at præsentere det som en gave, bedes du overveje at emballagen på din ende. 7. Da brugen af forskellige skærme, det billede, der måske ikke afspejler den reelle farve af produktet.Men vi garanterer, at den stil vil være den samme, som vist på billedet.I tilfælde, du finder nogen problemer, mens du bruger vores hjemmeside, eller placere en ordre, bedes du kontakte os.

Advarsel

- Undgå at bruge blegemidler til vask af dynen - Vaske det af med beklædningsgenstande eller tøj med lignende farver.

Fragt og Tilbagebetaling 1. Vi sender alle ordrer inden for 5 dage, fordi nogle af sikkerhedstjek ved Brandngrow.dk.kom.Shipping dato, kan blive udvidet på grund af ferie. 2. Dit produkt vil blive leveret til dig inden for 10 til 60 dage.For lande, hvor vi får færre ordrer, og leveringstiden vil være 120 dage. 3. Vi påstår ansvaret for at være ansvarlig for enhver forkert levering og kvalitet i produktet. 4. Selskabet kan ikke være ansvarlig for at betale eventuel told skat for destinationslandet. 5. De krævede oplysninger, herunder adresse, postnummer, telefonnummer og mobilnummer skal være fuldstændige og nøjagtige. 6. For enhver russisk nationale kunde, bedes du angive dit fulde navn på komplet levering af dine varer. 7. Til engros forhandlere, anbefales det at kontakte os direkte for at få den bedste pris samt fragt rabatter. 8. Kina Post, der er Registreret luftpost bruges til forsendelse af dine varer i Usa, Europa og andre dele af verden.Det tager normalt 15 til 45 arbejdsdage til at levere din pakke til dig.Hvis det samlede køb overstiger $180, EMS eller DHL vil blive ansvarlig for at levere dine produkter til dig.Hvis du har en forsendelse favorit, så kontakt os og lad os det vide.Vender tilbage Vi sørger for, at kontrollere alle varer inden afsendelse dem til dig.I tilfælde af at en vare er beskadiget under forsendelse eller levering, tøv ikke med at give os et kald og lad os vide, inden for de næste syv dage.Vores dedikerede kundeservice efter at have kontrolleret for enten vil sende dig en udskiftning af din ordre gratis eller returnere dine penge.Kundetilfredshed er vores primære motiv.Om Feedback Kunde feedback er meget vigtig for vores virksomhed, bedes du give feedback efter hver leverance.Hvis du er tilfreds med produktet og den service, der ydes, så sørg for at lade positiv feedback og vurdere os.I tilfælde af at du ikke er tilfreds med dit køb, bedes du kontakte os, og vi vil gøre alt for at løse det.Forvente et svar fra os inden for 24 timer med en forklaring og en undskyldning.Vi ville sætte pris på, hvis du vil kommunikere med os, før du skriver negativ feedback.

Tags: sovesofa, kort sofabetræk, armlæn stol kontor, dække sofa, lotus-sofa, cherry blossom foto baggrund, senior massage madrassen, recliner stol dække store, armlæn bil dækning, kinesiske pude.

Produktinformation

Mærke FORCHEER
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer Læn Dig Tilbage Sofa Dækning
mønster Almindelig Farvet
Mønster Type GEOMETRISKE
Produktion Sofa Armlæn Håndklæde
Quanlity 1 Stykke
Element Navn römer stol dække
Brug Anvendelsesområde Hjem,stue,Resistente Møbler Protector Sofa,Indendørs Udendørs
oprindelsessted Kina
Materiale 85% polyester og 15% spandex
Stil Jacquard
Gældende Sofa Enkelt-sædet Sofa

Skriv en anmeldelse

Læn dig tilbage Sofa Couch Cover Til Stue Recliner Stol Dække Alle-inklusiv Massage

Læn dig tilbage Sofa Couch Cover Til Stue Recliner Stol Dække Alle-inklusiv Massage

Funktion 1. High-density stof beskytter din sofa fra uventet pletter. 2. Skærm print-teknologi, der anvendes for stor lysægthed. 3. Elastisk stof for nem anvendelse. 4. Forbinding og svamp bar design, der giver perfekt pasform og non-slip greb. 5. Fås i forskellige farver

Relaterede varer: