Wolfram Wire 99.99% Høj Renhedsgrad Ren W Diameter på 0,25 mm - 2 mm *1000mm for Videnskabelig Forskning og Glødetråden

Wolfram Wire 99.99% Høj Renhedsgrad Ren W Diameter på 0,25 mm - 2 mm *1000mm for Videnskabelig Forskning og Glødetråden

Ny vare

kr64.43

kr68.57

-6%

Nedsat pris!

Bedømmelse 

Yderligere information

Tillykke!Du har lige fundet Magneter og Materialer Producenten!

Produkt Navn: Høj Renhed Wolfram Wire

Renhed: W ≥99.99%

Diameter: 0,25 mm 0,3 mm 0,4 mm 0,5 mm 0,6 mm 0,7 mm 0,8 mm 1,0 mm 1.2 mm 1,5 mm 1,8 mm 2,0 mm

Om forsendelse

Vi leverer gratis forsendelse for de fleste af de produkter,.Nogle af dem er med økonomi forsendelse og nogle af dem er med hurtig fragt.

For økonomi forsendelse, der er mange muligheder, herunder Brandngrow.dk Standard Shipping, ePacket, Korea Indlæg, POS Malaysia, Særlig Linje Yanwen, osv.De fleste af de pakker, som kan leveres inden for 10-35 dage, men for nogle lande, økonomi forsendelse kan tage op til 60 dage (Brasilien kan tage 90 dage).Tøv ikke med at kontakte os hvis vi kan være til nogen hjælp.

For hurtig forsendelse, FedEx IEIP, DHL, EMS, SF Express er også tilgængelige.Hurtig forsendelse tager normalt 4-12 dage for levering.

Hvis rederiet ikke sender de iterms til dit land .

Kontakt os via e-mail eller Ali TradeManager.Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig !

Efter Salg og Feekbacks

Efter Salg og Feedbacks Dig tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og service.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester,er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.Din opmuntring og support er vores løbende fremdrift.

Mange tak!

bedste ønsker!

1. Vi leverer gratis forsendelse for de fleste af de produkter,.Nogle af dem er med økonomi forsendelse og nogle af dem er med hurtig fragt.

2. Kun spores anbefalet post vil vi bruge til ordrer.Tracking nummer vil blive opdateret i den rækkefølge, eller i den rækkefølge besked, når overførslen er foretaget.Du kan se den tracking oplysninger efter et par dage efter den tracking antal indlæg.Velkommen til at kontakte vores salgs-person for at få hjælp, hvis du ikke er i stand til at spore din pakke.

3. For økonomi forsendelse, der er mange muligheder, herunder Brandngrow.dk Standard Shipping, ePacket, Singapore Indlæg, Korea Indlæg, POS Malaysia, Særlig Linje Yanwen, POST NL, Tyrkiet Indlæg osv.De fleste af de pakker, som kan leveres inden for 10-35 dage, men for nogle lande, økonomi forsendelse kan tage op til 60 dage (Brasilien kan tage 90 dage).Tøv ikke med at kontakte os hvis vi kan være til nogen hjælp.

4. For hurtig forsendelse, FedEx IE&IP, Saver UPS&Fremskyndet, DHL, DPEX er for det meste bruges.Brandngrow.dk Premium Forsendelse, EMS, Jodle, SF Express er også tilgængelige.Hurtig forsendelse tager normalt 4-12 dage for levering.

For magneter, kan det tage 1-2 dage mere.

5. Som magneter, de er ikke venlige til luft shipping, som kan blive afvist af lufthavnens sikkerhedskontrol.For at undgå uheld og forsinkelser, vi kan vælge en anden forsendelsesmetode med hvad du har angivet i ordren.Og vi garanterer, at den nye rederier bruger vi vil ikke langsommere end hvad du vælger.

1. Bedes forlade os 5-stjernede DSR bedømmelser, hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

2. Hvis der er noget problem med de logistik, eller produkter, så sørg for at kontakte os inden de forlader negative feedbacks eller hæve tvist.Vi har fuldstændig aftersales-service-system til din rådighed hele tiden.Kommunikation med os, er altid den bedste og hurtigste måde at løse et problem.

3. Der er altid en måde at løse et problem ved kommunikation og gensidig forståelse.Du kan kontakte os ved enten af nedenstående måder:

A. Via Brandngrow.dk Besked eller For Beskeder

B. Via Trade Manager

C. Via e-Mails eller andre kontakter

Tags: glødetråd af wolfram, magnet telescop, ring wolfram bryllup, neodym-magnet, lel-sensoren, termometer magnet høj temperatur, pla filament, wolfram ring, metal ren, wolfram wire.

Produktinformation

legalitet Glødetråden Fremstilling og Forskning
Med Huller No
Materiale Wolfram W
Form Wire
Anvendelse Industrielle Magnet
Renhed 99.99%
Funktioner Høj temperatur resistens
Størrelse 0.25mm-2mm*1000mm
Model-Nummer W
Komposit Sjældne Jordarters Magnet
Type Permanent

Skriv en anmeldelse

Wolfram Wire 99.99% Høj Renhedsgrad Ren W Diameter på 0,25 mm - 2 mm *1000mm for Videnskabelig Forskning og Glødetråden

Wolfram Wire 99.99% Høj Renhedsgrad Ren W Diameter på 0,25 mm - 2 mm *1000mm for Videnskabelig Forskning og Glødetråden

Tillykke!Du har lige fundet Magneter og Materialer Producenten! Produkt Navn: Høj Renhed Wolfram Wire Renhed: W ≥99.99% Diameter: 0,25 mm 0,3 mm 0,4 mm 0,5 mm 0,6 mm 0,7 mm 0,8 mm 1,0 mm 1.2 mm 1,5 mm 1,8 mm 2,0 mm Om forsendelse Vi leverer

Relaterede varer: