20Pcs/Set Multifunktion Halv Tid Bore Driver Drejeligt Hoved Hurtig-Skift Fra Boring til Kørsel Repair Tool Kits

20Pcs/Set Multifunktion Halv Tid Bore Driver Drejeligt Hoved Hurtig-Skift Fra Boring til Kørsel Repair Tool Kits

Ny vare

kr67.11

kr94.49

-28%

Nedsat pris!

Bedømmelse 

Yderligere information

Funktioner:

1.Drejeligt hoved vipper & låse fra boring til kørsel, Arbejder med din egen boremaskine, Bor til kørsel i halvdelen af tiden

2.Leveres med 8 bits Phillips, 8 slot bits og 2 undersænker bits, som kan opfylde dine grundlæggende behov

3.2 Pc ' er Undersænker Bits og 1stk Hex topnøgle er inkluderet i prisen

4.Godt pakket og diverse i en plast kasse til praktisk adgang og opbevaring

5.Lavet af høj kvalitet legeret stål, holdbare, praktiske og lang levetid

Specifikationer:

Materiale: Alloy stål

Farve: Gul

Produkt box størrelse: 19.5*4.4*7.5 cm

Pakken Indeholdt:

1* Dobbelt bor

8* Cross hoved (2 PH0, PH1, PH2, PH3 hver)

8* Et ord hoveder (2 1/8" 3.2 mm, 2 5/32" 4mm, 2 3/16" 4.8 mm, 2 1/4" 6,3 mm)

2* Forsænket hoved drill ( 3/32" 2,4 mm, 1/8" 3.2 mm)

1* Hex Topnøgle

1* Opbevaringsetui

Om tracking nummer opdatering:

Hvis dit tracking nummer er ingen logistik oplysninger, som tusindvis af pakker, der sendes til udlandet, logistik virksomheder ikke opdatere logistik oplysninger, bedes du kontakte os første gang, bedes du Venligst ikke direkte åbne tvist.Vi er den første tid for dig at løse!

Tidspunkt for forsendelse:

Alle produkter vi kan for shipping inden for 5~8 hverdage, om vi normalt er i henhold til kundernes ordrer tid til pakning og forsendelse, er vi nødt til omhyggeligt at kontrollere kvaliteten af varerne forud til Skibet, Så tag dig tid til at håndteres.

Leveringstid:

På grund af force majeure faktorer: orkaner, voldsomme regnskyl påvirke flyvninger.Fører til logistik forsinkelser.Vi er ærlige sælgere, vil ikke lade dig lide noget tab.Giv den logistikvirksomhed en lille forarbejdning tid, vi venter på pakken at nå til din side.

Hvis din logistik oplysninger, der ankommer på det lokale posthus:

Hvis den lokale post kontor tager ikke kontakte dig, bedes du kontakte dit lokale postkontor så hurtigt som muligt at få din pakke.Ellers overarbejde modtagelse af pakker, det lokale posthus vil returnere din pakke, konsekvenserne af selv-ansvar.

Beskyttelse tiden er ved at løbe ud:

Når vi er færdige med at tidspunktet for overførslen, hvis produktet beskyttelse periode, der løber ud, kan du forlænge produktets beskyttelse periode af dig selv, eller kontakt os, bedes Du må ikke åbne tvisten direkte.

Told:

Skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar

Når du modtager varerne, hvis der er problemer, bedes du kontakte os og ikke direkte åbne tvist.Vi lover, at vi vil give dig en tilfreds løsning, efter at vi har bekræftet det.Vi vil også give dig en positiv evaluering.

Vi oprigtigt opfordre dig til at efterlade os en positiv feedback med en samlet Detaljerede Sælger Rating (DSR) af 5 Stjerner.Når du viser din godt billede på vores feedback område, du sendte besked fortæl os, det næste bestilling kontakt mig, vil blive yderligere overraskelser.

For beløb på 100 US-dollars mere end på samme tid , kan vi gratis forsendelse af DHL,EMS, UPS, vil blive vores VIP-kunder, kan nyde godt af ekstra fordele for hele livet.

Q: Hvordan kan spore min pakke?

A: Du kan spore din pakke på følgende websted ved hjælp af din tracking nummer: www.17track.net/en (Kopieret til browseren for at åbne)

Q: Som en detail-eller engroshandel at tilbyde engros-pris, hvis jeg masser af elementer?

A: hvis du har brug for at købe masser af varer på samme tid, bedes du venligst kontakte mig først.jeg vil tilbyde dig konkurrencedygtige engros pris .

Q: Hvordan Kan jeg betale min ordre?

A: Brandngrow.dk understøtter Visa, MasterCard, Maestre Debit Card, Western Union, bankoverførsel via bank.

Hvis varerne er beskadiget,skal vi blive kontaktet inden for 24 timer efter modtagelsen.

Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning.

Hvis du ikke er tilfreds, når du modtager varen (forkert, beskadiget, defekt eller vare der ikke er som beskrevet), kan du returnere det inden for 7 dage for at få en ny eller pengene tilbage.

For nogen personlige årsager (vælg en modvilje eller behøver jeg ikke at dette produkt længere),Tilbage shipping oplader vil være købers ansvar.Vi vil ikke acceptere nogen elementer med lugt(parfume.røg,ect.)

Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering, samt dit ordre ID.

Tags: kraftool skruetrækker, mini borehoved, gravere sæt, kuffert værktøj, halvdelen af tiden bor, 3d digital elektronisk temperatur, bor flip, træ-arbejde, rotary skruetrækker, store borehoved.

Produktinformation

Certificering INGEN
Længde Som Beskrivelser
Type Andre
Bruger Andre
Oprindelse KN(Oprindelse)
DIY-Forsyninger Metalbearbejdning
Materiale Andre
Model-Nummer Repair Tool Kits
Mærke Xzante

Skriv en anmeldelse

20Pcs/Set Multifunktion Halv Tid Bore Driver Drejeligt Hoved Hurtig-Skift Fra Boring til Kørsel Repair Tool Kits

20Pcs/Set Multifunktion Halv Tid Bore Driver Drejeligt Hoved Hurtig-Skift Fra Boring til Kørsel Repair Tool Kits

Funktioner: 1.Drejeligt hoved vipper & låse fra boring til kørsel, Arbejder med din egen boremaskine, Bor til kørsel i halvdelen af tiden 2.Leveres med 8 bits Phillips, 8 slot bits og 2 undersænker bits, som kan opfylde dine grundlæggende behov 3.2 Pc ' er

Relaterede varer: