HAOYUAN.S.W USB-Dock Opladning Port Mikrofon-Stik LCD-Bundkort Flex Kabel Til Sony Xperia XZ F8332 F8331 XZS G8232

HAOYUAN.S.W USB-Dock Opladning Port Mikrofon-Stik LCD-Bundkort Flex Kabel Til Sony Xperia XZ F8332 F8331 XZS G8232

Ny vare

kr50.20

kr57.68

-12%

Nedsat pris!

Bedømmelse 

Yderligere information

Produkt Beskrivelse:

1. Kompatibel Fo r Sony XZ Xperia F8332 F8331 XZS G8232

2.100% Perfekt Pasform,Testet "OK", inden du sender

Pakken Indeholdt: 1 X Oplader Flex Kabel Billede:

Om Forsendelse:

1: Din ordre vil blive afsendt inden for 2-3 hverdage efter din betaling er bekræftet .

2: sørg for at efterlade korrekte leveringsadresse og tilbud, telefon Nummer for din ordre , det er meget vigtigt for parcel Glat Levere.

3:vi sender varen ved at Registrere Parcel.Hvis du har brug for anden forsendelsesmetode,pls velkommen til at kontakte os

4: Den tid, det tager at modtage din bestilling er afhængig af 2 faktorer: levering metode, du vælger, og ordregennemførelse periode.Bemærk venligst, at vi gør vores bedste for at sikre, at du modtager din ordre rettidig.Nedenstående er anslået tidsrammer.

Om Garantien:

1.Den source produkter er af højeste kvalitet,så hvis du ikke er tilfreds med en vare, du har købt,kan du kontakte vores Customer Service Team .Så hurtigt som muligt.Vi vil være i stand til at hjælpe dig med alle afkast og tilbagebetalinger, der er baseret på betingelse af varen. 2.Hvis de varer du har modtaget, ikke er som beskrevet.Oplys os og sende os tilbage inden for 3 dage om tilbagebetaling.Vi vil tilbagebetaling inden for en uge fra modtagelsen af retur varen 3. Vi tilbyder 3 måneder garanti på alle vores produkter.Alle varer skal returneres i deres oprindelige tilstand (Med vores garanti Stempel,originale emballage).Vi kraftigt råder vores kunder til at teste produkter først, før installationen.En returnering vil kun være gyldig, og en tilbagebetaling behandles EFTER vi har modtaget din vare.Bemærk venligst, at følgende situationer er ikke returneres: 1).Allerede installeret og anvendt 2).Poster uden vores stempel eller original emballage-3).Poster er ikke vores Bemærk:Kunden skal bære udgifterne til forsendelse varer tilbage, og vi vil betale for forsendelse til den på ny.ANDRE POLITIKKER: Alle forsendelser bliver sendt til og fra et land eller en region, skal fortoldes første.Kunden er ansvarlig for al told og importafgifter,herunder (men ikke limitied at vide, import love og beskæftiger sig med skatter og afgifter,takster,og punkt anfald.Kunden told og afgifter, der varierer i hvert land,Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.

Om Feedback:

1: Positiv feedback er vigtig for os , hvis du opfylder ud af, om produktet kan du give os 5 stjerne feedback .

2: hvis du har et problem omkring produktet eller pakken , skal du ikke åbne tvist eller forlader Dårlige feedback , Bedes du kontakte os først ,Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig

Kontakt os:

1: du kan kontakte os via Trade manager, når vi er online .

2: du kan kontakte os via Besked når vi er offline .

3: Hvis du har spørgsmål eller har brug for at vide mere,efterlade os en besked på din ordre side , vil vi svare dig så hurtigt som muligt, når vi ser din besked.

Tak for din tid , håber du kan have en nice shopping i vores butik .

Tags: mikrofon xperia, xz, antenne xperia, sony xperia go, sony xperia z ultra batteri boliger, 5303, g8142, mikrofon til doogee, oukitel k6000 reparation, 3ds xl-stik.

Produktinformation

Model-Nummer for sony xz xzs
Design BAR
Mærke HAOYUAN.S.W
Kompatible Mærker Sony Ericsson

Skriv en anmeldelse

HAOYUAN.S.W USB-Dock Opladning Port Mikrofon-Stik LCD-Bundkort Flex Kabel Til Sony Xperia XZ F8332 F8331 XZS G8232

HAOYUAN.S.W USB-Dock Opladning Port Mikrofon-Stik LCD-Bundkort Flex Kabel Til Sony Xperia XZ F8332 F8331 XZS G8232

Produkt Beskrivelse: 1. Kompatibel Fo r Sony XZ Xperia F8332 F8331 XZS G8232 2.100% Perfekt Pasform,Testet OK , inden du sender Pakken Indeholdt: 1 X Oplader Flex Kabel Billede: Om Forsendelse: 1: Din ordre vil blive afsendt inden for 2-3 hverdage

Relaterede varer: