Fashion Kvinder Lady Vedhæng jade, Krystal Halskæde Charme Party Smykker

Fashion Kvinder Lady Vedhæng jade, Krystal Halskæde Charme Party Smykker

Ny vare

kr50.13

kr66.81

-24%

Nedsat pris!

Bedømmelse 

Yderligere information

Funktion: ingen smykkeskrin

Hvis din lokale skik er at opkræve skat eller told, vi er kede af, at dette ikke vil være en del af vores ansvar.Du kan tjekke med din lokale brugerdefinerede kontor for at se de ekstra omkostninger, inden du afgiver et bud.

Bemærk at fragt-og ekspeditionsgebyr på HVERT element, tælles separat, det betyder, at du også er nødt til at betale for forsendelse og ekspeditionsgebyr for HVER enkelt konto, selvom du har kombinere køb, dette er tilsyneladende, fordi porto gebyr, er direkte proportional med vægten af hele pakken.

Service

Hvis du har modtaget de elementer, der er tilfredse.Giv mig 5 Feedback ,Hvis du får vist de elementer, der føler sig utilfreds eller brudt.Du behøver ikke gøre den negativ eller neutral feedback til mig.venligst e-mail, til at fortælle mig .Kommunikere først og derefter vurdere , løser vi i gang .

På grund af de særlige kendetegn ved online shopping, det er ude af stand til at se, at materiale, objekt medfører en masse besvær, beder købere til at have nogen tvivl om, at kommunikere med os først, før forundersøgelsen, vil vi løse passerer for dig i tid, hvis du har yderligere problemer, give dig en glad shopping humør.

♥♥♥♥♥♥Endnu en gang tak og håber, at du nyde shopping med os!God dag!♥♥♥♥♥

Tags: jade dragon halskæde, jade smykker, jade rosenkrans, sort jade vedhæng, autentisk jade, blå jade, hjerte jade, på tværs af jade, jadeite vedhæng, dragon jade vedhæng.

Produktinformation

Model-Nummer Halskæde
Bøde eller Mode Mode
Vedhæng Type SOLITAIRE
Materiale Sten
Metaller Type SØLV
Element Type Vedhæng
Stil Classic
Køn KVINDER
Mærke JINHONGBO
Form\mønster RUNDE

Skriv en anmeldelse

Fashion Kvinder Lady Vedhæng jade, Krystal Halskæde Charme Party Smykker

Fashion Kvinder Lady Vedhæng jade, Krystal Halskæde Charme Party Smykker

Funktion: ingen smykkeskrin Hvis din lokale skik er at opkræve skat eller told, vi er kede af, at dette ikke vil være en del af vores ansvar.Du kan tjekke med din lokale brugerdefinerede kontor for at se de ekstra omkostninger, inden du afgiver et bud. Bemærk at fragt-og

Relaterede varer: