Ny Silikone Case Beskyttende Cover Holder Huden beskyttende Silikone cover til fjernbetjening, til LG Smart TV-Fjernbetjening Dropshipping

Ny Silikone Case Beskyttende Cover Holder Huden beskyttende Silikone cover til fjernbetjening, til LG Smart TV-Fjernbetjening Dropshipping

Ny vare

kr17.89

kr37.30

-52%

Nedsat pris!

Bedømmelse 

Yderligere information

Funktioner:

1.Fuldt Kompatibel: Denne beskyttende silikone cover er designet til LG AKB75095307, for AKB74915305, for AKB75375604. Bemærk, at fjernbetjeningen er ikke inkluderet i prisen.

2.Fuld Beskyttelse: Denne holdbare silikone case beskytter mod utilsigtet dråber og tilføjer greb til fjernbetjeningen.Det giver god beskyttelse til alle kanter og hjørner af fjernbetjeningen.Sagen kan effektivt forhindrer fjernbetjeningen i at glide, ridser, brud eller at blive tabt.

3.Nemmere at Finde: Lyst og sjov farve gør dig nem at finde din fjernbetjening, når du ønsker at slå på TV eller have flere fjernbetjeninger blandet sammen, er evnen til hurtigt at identificere, hvilket sparer dig for en masse tid.

4.Øko-venlige Materialer: Lavet af premium silikone, dette etui er uskadelige for dit kæledyr, børn og familier.Sagen er blød og let, hvilket giver din fjernbetjening har et mere komfortabelt greb bar end en separat fjernbetjening.

5.Bemærk: Før du køber, skal du bekræfte, om sagen matcher din fjernbetjening i vores billeder og den model, der er beskrevet.Hvis du ikke er sikker, skal du kontakte os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Specifikationer:

Navn: Fjernbetjening Sag

Materiale: Silikone

Kompatible modeller: Kompatibel med LG AKB75095307, for AKB74915305, for AKB75375604 Fjernbetjening

Farve: sort, rød, blå, lysende grøn

Vægt: ca 20g

Packing Liste:

1*Remote Control Beskyttende Sag(Fjernbetjening Medfølger IKKE)

Bemærkninger:

1. Der er mange typer af fjernbetjeninger, men radian og form af fjernbetjeningen er forskellige.

2. Før du køber, kan du matche tilfældet med din fjernbetjening, der er baseret på de oplysninger, der vises i billeder.

3. Hvis du stadig er usikker, kan du sende billede af din fjernbetjening, til LG til at bekræfte med os, vil vi svare dig inden for 24 timer.

1) Vi accepterer Alipay , West Union , TT .Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW .

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. WORLDWIDE SHIPPING .

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er, at kundetilfredsheden

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING .Der er INGEN UNDTAGELSER !Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb , efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Brandngrow.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

Tags: kontrol lg smart tv, en mr600, silikone cover sag fjernbetjening, silicon cover til fjernbetjening af lg, lg magic remote games, 3 fjern holderen væggen, etui til lg remote, case-kontrol lg, lg tv remote control arbejde, hormann fjernbetjening dække.

Produktinformation

Frekvens Andre
Støtte Dropshipping
Mærke Rondaful
Trådløs Kommunikation RF
Bruger TV
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer -
Pakke Ja
Certificering CE

Skriv en anmeldelse

Ny Silikone Case Beskyttende Cover Holder Huden beskyttende Silikone cover til fjernbetjening, til LG Smart TV-Fjernbetjening Dropshipping

Ny Silikone Case Beskyttende Cover Holder Huden beskyttende Silikone cover til fjernbetjening, til LG Smart TV-Fjernbetjening Dropshipping

Funktioner: 1.Fuldt Kompatibel: Denne beskyttende silikone cover er designet til LG AKB75095307, for AKB74915305, for AKB75375604. Bemærk, at fjernbetjeningen er ikke inkluderet i prisen. 2.Fuld Beskyttelse: Denne holdbare silikone case beskytter mod utilsigtet dråber

Relaterede varer: