Retro Plakat Desiderata Digt af Max Ehrmann Canva Maleri Lærred Kunst Udskriver Maleri Væg Billeder Til boligindretning

Retro Plakat Desiderata Digt af Max Ehrmann Canva Maleri Lærred Kunst Udskriver Maleri Væg Billeder Til boligindretning

Ny vare

kr33.40

kr47.70

-29%

Nedsat pris!

Bedømmelse 

Yderligere information

Produktets titel: Retro Plakat Desiderata Digt af Max Ehrmann Canva Maleri Lærred Kunst Udskriver Maleri Væg Billeder Til boligindretning

Oplysninger om produktet

Maleriet er lavet af Høj Kvalitet Lærred, som er den bedste trykt materiale klud.Dens tekstur er tæt, tyk, har en stærk kunstnerisk, vandtæt og holdbar funktioner,Vil ikke falme i 30 år, velegnet til hængende, og som er Egnet til at blive indrammet.Rullede og leveres i en Beskyttende papir rør Høj kvalitet plakat trykt på lærred Der er 4 CM hvid kant på hver side, Nem at ramme, Great wall decor Pænere end Papir Plakat, kan bevare i en lang periode

Et perfekt valg til væg-dekoration og hjem dekorationer.En stor gave idé til jeres bryllup, jubilæum,Thanksgiving, Jul, Mors Dag, Fars Dag, valentinsdag, fødselsdag, og andre.

Forsendelse

Vi skib i hele verden ved ePacket, CPAM, EMS, DHL, FedEx, TNT og så videre.Vi er i stand til at kontrollere leveringen tid, fordi det er blevet behandlet af Tredjeparts-service, men hvis pakken ikke er kommet frem inden for forventet tid, bedes du kontakte os, vil vi hjælpe dig med at spore det og give dig en tilfreds svar.

Gratis fragt via ePacket eller Kina Post, der er Registreret luftpost.Vi kan også tilbyde forsendelse via EMS, TNT, DHL osv., der er du nødt til at tilføje lidt ekstra forsendelses omkostninger.

Leveringstid

Vi garanterer, at skibet ud inden for 72 timer efter bekræftelse af betaling (bortset fra Ferie).Hvis der er nogen uventet situation, vil vi kontakte dig så hurtigt som muligt, og nøje følge op på at sende din ordre hurtigt.

Fragt levering er helt forskellig fra Lande og Område, du bor i.Nogle af jer har brug for en smule tålmodighed, men det kommer du sikkert.

1. Kina Post Air Mail: Normalt 15 - 50 da ys, men til Brasilien måske brug for 2 til 3 måneder.Hvis du ikke kan vente så lang tid, skal du ikke købe det, eller vælge andre hurtig forsendelse måde.Tak!

2. ePacket: Normalt 7 - 50 dage

3. Russiske Fly: Inden for 25 dage

4. EMS: Normalt 4-15 dage

5. DHL: Normalt 3-10 dage

6. TNT: Normalt 4-10 dage

7. FedEx: Normalt 3-10 dage

Betaling

Vi accepterer: VSA, MasterCard, Spærret eller PAYPAL

Når du bruger Escrow, dine penge er indsat korrekt i din konto.Pengene vil blive frigivet til os, efter du bekræfte levering.Betaling skal ske indenfor 3 dage fra bestilling.Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen lukker.Vent et par minutter, og prøv igen.

Returnering og Refundering

100% Tilfredsstillelse Garanti.Hvis der er nogen spørgsmål, bedes du e-mail til os første gang.Hvis produktet er beskadiget eller gået tabt i transit, udveksling eller en fuld refusion er acceptabelt.

Feedback

Hvis du ikke er tilfreds med varen, kan du efterlade en positiv feedback (5 stjerne) til os, det er meget vigtigt for os, tak meget!

Hvis du ikke er tilfreds med denne transaktion af enhver årsag, bedes du kontakte os inden de forlader neutral eller negativ feedback.Vi vil gøre deres bedste for at løse dit problem.Tak og glad shopping

Tags: trippy wall decor, anime indrettet værelse, elegant plakat, lil uzi poster, Mac Miller, alec, diego maradona plakat, basquiat, bioshock, handling se.

Produktinformation

Base Lærred
Technics Sprøjtemaling
Materiale Lærred
Stil Moderne
Form Lodret Rektangel
Emner Brev
Model-Nummer 20180415
Frame mode Urammet
Type Lærred Oplag
Original Ja
Medium akvarel
Mærke norlar
Ramme No

Skriv en anmeldelse

Retro Plakat Desiderata Digt af Max Ehrmann Canva Maleri Lærred Kunst Udskriver Maleri Væg Billeder Til boligindretning

Retro Plakat Desiderata Digt af Max Ehrmann Canva Maleri Lærred Kunst Udskriver Maleri Væg Billeder Til boligindretning

Produktets titel: Retro Plakat Desiderata Digt af Max Ehrmann Canva Maleri Lærred Kunst Udskriver Maleri Væg Billeder Til boligindretning Oplysninger om produktet Maleriet er lavet af Høj Kvalitet Lærred, som er den bedste trykt materiale klud.Dens tekstur er tæt,

Relaterede varer: