Transportabel Kompressor Forstøver Medicin Inhalerer Nebulizer Familie Medicinsk Forstøvning Inhalator Sundhedspleje Astma-Allergi Relief

Transportabel Kompressor Forstøver Medicin Inhalerer Nebulizer Familie Medicinsk Forstøvning Inhalator Sundhedspleje Astma-Allergi Relief

Ny vare

kr121.62

Bedømmelse 

Yderligere information

Familie Medicinsk Forstøvning Inhalator Transportabel Kompressor Forstøver Medicin Inhalerer Nebulizer Sundhedspleje Astma-Allergi Relief

Specifikation af Ultralyd Forstøvning Indånding:

1.Power:220VAC 50HZ

2.Strømforbrug: Ca 80W

3.Medicin Kapacitet: 10 ml

4.Partikel Størrelse: 0,5 til 5 um

5.MMAD: 4.0 um

6. Gennemsnitlig Nebulization Sats: Min 0,2 ml/min

7.Støj Niveau: Over 50 dBA

8.Kompressor Tryk Område: 30-36 Psi(2.1-2.5 bar/2.13-2.55 kgf/cm2)

9.Operation Tryk Række 8-16 Psi(0.5-1.0 bar/0.51-1.021 kgf/cm2)

l0.Liter Flow Rækkevidde: 6~10 l / min

11. Drift temperaturområde: 10oC ~ 40 ° c (50oF ~ l04oF)

12. Drift Fugtighed: 10% til 95% RH

13. Opbevaringstemperatur: –20 ° c ~ 70 oc (–4oF ~ l58oF)

14. Opbevaring Fugtighed: 10% til 95% RH

15. Dimension(Lxbxh):300 x l80 x 115mm(11.8"×7.1"×4.5")

Funktioner af Ultralyd Forstøvning Indånding:

Det vigtigste formål med Ultralyd Forstøvning Indånding:

I dag, Den type udstyr, der er blevet meget udbredt på hospitaler for forskellige sygdomme, menneskers sundhed og skønhed, forstøvning indånding metode har også været meget respekteret af hospitalet, fordi enheden er voluminøse, tunge vægt, og dyre, så det kan ikke komme ind i familie Med udviklingen af videnskab og teknologi, den Amerikanske medicinske profession i 2002 med succes udviklet en lille transportabel medicinsk ultralyd forstøvning instrument, som produktet er enkel at bruge, let og overkommelig pris, er nu udbredt i Europa og Usa med familien, så der forstøvning indånding terapi populære i Europa og Usa.

Fordel af Ultralyd Forstøvning Indånding:

Effektiv medicin levering

One-button operation

Let bære håndtag

Komplet nebulizer kit medfølger

To rum til opbevaring

Ideel til alle aldre

Latex fri

Nem at rengøre

Let

Fås Massage en del af Ultralyd Forstøvning Indånding:

Medicinsk Forstøvning Inhalator astma

Metode:

1. Tilslut strøm gennem stikket

2. Gør røret slutte mechine

3. Ren din medicin i den lille kop, sætte på masken

4.Tænd mechine

5. Den mechine arbejde.

Pakken indeholder:

1 pc Kompressor Forstøver

1 Voksen maske: 1 stykke

1 pc Barn mask: 1 stykke

1 stk Mundstykke: 1 stykke

1 pc ' en Tilslut røret: 1 stykke

5 stk luftfilter i taske

Forsendelse

Varer bliver afsendt fra Kina, ved hjælp Luftpost, nå de fleste af de lande inden for 15 til 39 dage.Leveringstiden afhænger af destination og andre faktorer, kan det tage op til 60 dage.Hvis du vælger DHL, UPS, FedEx, Aramex Forsendelse, nogle adresser vil generere ekstra fjernbetjening ekstra tillæg.Vi vil underrette du af betaling før afsendelse.Hvis du ikke har modtaget din forsendelse, inden 60 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er, at kundetilfredsheden.

Om Skat Detaljer

Køber er ansvarlig for de afgifter, der opkræves af hans/hendes land.Hvis du har brug for et dokument eller en faktura til udligning, bedes du kontakte os til enhver tid.

Returnering/ Refusion

Du har 7 dage til at kontakte os og 60 dage til at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Garanti

Alle produkter, der er blevet kontrolleret og pakket i god stand, før afsendelse.I tilfælde af at varen er defekt, bedes du underrette os senest 30 dage efter modtagelsen, vil vi erstatte med en ny.Ingen Restitutioner, der tilbydes.Købere er nødt til at betale retur omkostningerne, og vi vil betale prisen for at sende beskeden.

Feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig.Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi kan udføre din tilfredshed.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Meget Vigtigt

1. Hvis du er tilfreds med vores produkter og vores service, bedes du tage et minut til at efterlade os en positiv feedback med 5 stjerner.

2. Når du har et problem, så tøv ikke med at kontakte os for at få en løsning.Vi skal gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Tags: inhalerer nebulizer astma, baggrund metal stå, mesh nebulizer bærbare, indendørs trække op, posen vape, kompressor inhalerer forstøver, astma, ordineret allergi medicin, atomizer for nebulizer, for mesh forstøver.

Produktinformation

Model-Nummer 2019
Oprindelse KN(Oprindelse)
Medicin Kapacitet 5ml
Mærke NoEnName_Null
Arbejder Spænding 220V-230V 50-60Hz

Skriv en anmeldelse

Transportabel Kompressor Forstøver Medicin Inhalerer Nebulizer Familie Medicinsk Forstøvning Inhalator Sundhedspleje Astma-Allergi Relief

Transportabel Kompressor Forstøver Medicin Inhalerer Nebulizer Familie Medicinsk Forstøvning Inhalator Sundhedspleje Astma-Allergi Relief

Familie Medicinsk Forstøvning Inhalator Transportabel Kompressor Forstøver Medicin Inhalerer Nebulizer Sundhedspleje Astma-Allergi Relief Specifikation af Ultralyd Forstøvning Indånding: 1.Power:220VAC 50HZ 2.Strømforbrug: Ca 80W 3.Medicin Kapacitet:

Relaterede varer: