Black PET Tom Flaske 10 ml 30 ml Plast Dropper Flasker med Lang og Tynd Tips børnesikret Caps E Væske Nåle-Flaske

Black PET Tom Flaske 10 ml 30 ml Plast Dropper Flasker med Lang og Tynd Tips børnesikret Caps E Væske Nåle-Flaske

Ny vare

kr115.60

Bedømmelse 

Yderligere information

Specifikationer

Varenavn:Farverige flaske/ Tamper Proof Cap Flaske

Kan bruges til at give afkald og gemmer de fleste væsker.

Great for opløsningsmidler, lette olier, maling, benzin,e-cig væsker, øjendråber, saltvand, osv.

Kan nemt blive steriliseret.

Kapacitet : 10 ml 30 ml

MOQ : 100pcs

Billeder

Vender tilbage

I det usandsynlige tilfælde, at du ikke er tilfreds med dit køb, vi er glade for at tilbyde alle vores kunder refusion (ekskl oprindelige porto betalt) eller udvekslinger om elementer, der returneres senest 10 dage efter modtagelsen.

Bemærk venligst, at alle produkter skal returneres ubrugte, i original emballage.Vi foreslår, at du bruger en sporbar metode til forsendelse, da vi ikke kan være ansvarlig for mistede genstande.

Returnering og tilbagebetaling er normalt behandlet inden for 24 til 48 timer efter modtagelsen af varen.

VIGTIGT: Hvis du returnerer en vare , bedes du marke pakken som "RETURNEREDE VARER' or Gave .og erklærer, at omkring 15-20 usd værdi for pakken.

Betaling

Der er mange betalingsmetoder til rådighed på DHgate.com såsom kreditkort, real-time bankoverførsler, offline betalinger (bankoverførsler og Western Union).Du kan vælge en metode som er mest belejligt for dig.For at beskytte dine interesser, din betaling vil blive midlertidigt opbevares af DHgate, og vil ikke blive frigivet, før du modtager din ordre, og er tilfreds med det.

Forsendelse

Ordrer vil blive behandlet inden for behandling tid efter betaling kontrol.

Vi er meget omhyggelige i en emballage, der hver vare for at sikre en sikker overførsel til dig.Vi kontrollerer hvert element, inden vi pakker det.Derfor, pls ind pakken før du underskriver for det,hvis det er brækket eller beskadiget,kan du lave en rekord med transportøren .På samme tid ,kan du tage et foto og send vi vil løse problemet for dig i den første tid.

Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

Feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig .Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi tilfredsstillende løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Told

Det er køberens ansvar for eventuelle told, gebyrer, der kan opkræves ved levering.Hvordan importtolden opkræves, afhænger af det enkelte lands brugerdefinerede politikker.

Hvis de elementer, som er tilbageholdt af Toldmyndighederne efter overførslen er blevet forladt sælgers land, og køberen er ansvarlig for rydning af de tilbageholdte varer.

Nyd din shopping og velkommen tilbage igen!

Tags: 2mm elastisk, bag panel, barista pille, 21 guld, Stamper 58mm, 51mm og sabotage, og dryp filter, bryg kaffefaciliteter, 53mm pille, Espresso Sabotage.

Produktinformation

Element Type Genpåfyldelige Flasker

Skriv en anmeldelse

Black PET Tom Flaske 10 ml 30 ml Plast Dropper Flasker med Lang og Tynd Tips børnesikret Caps E Væske Nåle-Flaske

Black PET Tom Flaske 10 ml 30 ml Plast Dropper Flasker med Lang og Tynd Tips børnesikret Caps E Væske Nåle-Flaske

Specifikationer Varenavn:Farverige flaske/ Tamper Proof Cap Flaske Kan bruges til at give afkald og gemmer de fleste væsker. Great for opløsningsmidler, lette olier, maling, benzin,e-cig væsker, øjendråber, saltvand, osv. Kan nemt blive steriliseret. Kapacitet

Relaterede varer: